Costa Vescovato

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Costa Vescovato iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki nduwé pedunung 346 jiwa. .

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Costa_Vescovato&oldid=813656"