Costa Vescovato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Costa Vescovato iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki sing ndunungi 346 jiwa..