Conzano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Conzano iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki nduwé pedunung 1.001 jiwa. .

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Conzano&oldid=813654"