Coniolo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Coniolo iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki sing ndunungi 444 jiwa..