Coniolo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Coniolo iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki nduwé pedunung 444 jiwa. .

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Coniolo&oldid=813652"