Colokan silit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gambar ilustrasi colokan bokong utawa colokan silit

Colokan silit yaiku dolanan seks sing dirancang kanggo dilebokake ing anus kanggo kesenengan seksual.[1] Alat iki padha karo dildo ing sawetara cara, nanging cenderung luwih cekak lan pucuk sing ora bisa ilang ing piranti mbebayani ing njero anus.[2]

Refrensi[besut | besut sumber]

  1. Taormino, Tristan (1997). The Ultimate Guide to Anal Sex for Women. Cleis Press. ISBN 978-1-57344-028-8.
  2. Jack Morin (2000). Anal Pleasure & Health: A Guide for Men and Women. Down There Press. p. 96. ISBN 978-0-940208-20-9.