Cokotan kemangga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cokotan kemangga iku tatu amarga dicokot déning kemangga. Èfèk saka cokotan iki ora parah.[1] Cokotan kemangga akèh-akèhé nyebabaké gangguan ing pérangan awak kang kena cokot.[1] Nanging cokotan kemangga uga kadhang nyebabaké tatu kang bisa dadi bosok lan lara kang banget.[2]:455

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b Isbister, GK; Fan, HW (10 December 2011). "Spider bite.". Lancet 378 (9808): 2039–47. PMID 21762981. doi:10.1016/s0140-6736(10)62230-1. 
  2. James, William D.; Berger, Timothy G.; et al. (2006). Andrews' Diseases of the Skin: clinical Dermatology. Saunders Elsevier. k. 455. ISBN 0-7216-2921-0.