Ciu rempah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mulled wine
Glühwein-Zubereitung.JPG
Mulled wine, steeping with spices and fruit
Alkohol menurut volume0–15%
BahanWine (red), spices and fruit
VarianGlühwein, Gløgg and many others

Anggur mulled, uga dikenal minangka anggur rempah-rempah, minangka salah sawijining jinis omben-omben sing biasane digawe nganggo anggur abang lan macem-macem rempah-rempah lan uga kismis. Dadi panas utawa anget lan alkohol, sanajan ana versi non-alkohol . [1] Iki minangka omben-omben tradisional sajrone musim salju, utamane ing sekitar Natal . [2] Disedhiyakake ing pasar Natal ing Eropa.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Cloake, Felicity (9 December 2010). "How to make perfect mulled wine". The Guardian. Dibukak ing 5 February 2012.
  2. John, J. (2005). A Christmas Compendium. Continuum. p. 80. ISBN 0-8264-8749-1.