Cithakan:Wiktionarypar2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wiktionary-logo.svg
Pirsani [[wikt:{{{1}}}|{{{1}}}]] ing Wiktionary, kamus gratis.