Cithakan:Wikipediasister

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Wikipedia punika satunggiling ènsiklopédhi bébas ingkang dipunopèni déning Yayasan Wikimedia tanpa bathi ingkang nglampahaken kathah proyèk wiki multibasa:

Wiktionary
Bausastra Jawi
Wikibooks
Buku tèks kaliyan manual bébas abasa Jawi
Wikidata
Basis data bébas
Commons
Berkas multimédhia bébas
Wikispecies
Prakawis spésies
Wikinews
Sumber warta bébas
Wikiquote
Kumpulan kutipan
Meta-Wiki
Ko'ordinasi proyèk Wikimedia