Cithakan:Wikidata ID

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]
{{Wikidata ID|P3634|P350|qid=Q19912922}}

ngasilake:

: 197003
: 436634
{{Wikidata ID|P350|P3634|qid=Q19912922|showid=no}}

ngasilake:

[1]
[2]