Cithakan:Using fb

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Migunakaké {{fb start}} lan {{fb end}}[besut sumber]

Kothak navigasi iki magepokan karo cithakan bal-balan (soccer) sing migunakaké {{fb start}} lan {{fb end}}. Dèlèhen cithakan iki ing antara {{fb start}} lan {{fb end}} jroning artikel, kaya mangkéné:

{{fb start}}
{{Using fb}}
{{fb end}}

Yèn wis ana cithakan kothak navigasi liya jroning artikel sing migunakaké standarisasi, dèlèhen cithakan kuwi ing antarané {{fb start}} lan {{fb end}} jroning artikel, kaya mangkéné:

{{fb start}}
{{Using fb}}
{{Another football template}}
{{fb end}}

Kanggo informasi luwih akèh lan dhiskusi ngenani standarisasi cithakan kothak bal-balan, pirsani Wikipedia:WikiProject Football/Templates.