Cithakan:Panganggo jv-2

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cithakan:User jv-2)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Dhokumèntasi cithakan[gawé]