Cithakan:Panganggo jv-1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cithakan:User jv-1)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Pangguna[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak panganggo iki yèn panjenengan ora péngin kaca panganggoné mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak panganggo/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing kaca panganggoné panjenengan kaya mangkéné: {{Panganggo jv-1}}
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Panganggo jv-1}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]