Cithakan:Panganggo jv-1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cithakan:User jv-1)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
Dhokumèntasi cithakan[gawé]