Cithakan:Panganggo en-3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Cithakan:User en-3)
en-3 This user can contribute with an advanced level of English.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Pangguna[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak panganggo iki yèn panjenengan ora péngin kaca panganggoné mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak panganggo/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing kaca panganggoné panjenengan kaya mangkéné: {{Panganggo en-3}}
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Panganggo en-3}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]