Cithakan:User en

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
en This user is a native speaker of English.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Pangguna[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak panganggo iki yèn panjenengan ora péngin kaca panganggoné mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak panganggo/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing kaca panganggoné panjenengan kaya mangkéné: {{User en}}
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|User en}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]

[[Kategori:Cithakan panganggo |]][[Kategori:Cithakan panganggo |]]