Cithakan:Umbox

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Tuladha[besut sumber]

{{Umbox
| image = image.svg
| imagelink = [[WP:SANDBOX|page that the image should link to]]
| text = This is a message.
| style = <!-- This is optional; can be used to add or modify parameters -->.
}}