Cithakan:Tokohkat/keterangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan iki salah siji saka kumpulan cithakan sing dipigunakaké kanggo standardisasi kategori-kategori miturut nagara, kawarganegaran, taun, lsp.