Cithakan:Tetlp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

{{ Tetlp }}
balik rembugan pirsani Kaya {{Tlx}} lan {{Tlsp}}.

Deleng uga {{Lts/}} lan {{Tlrow}}.

{{Tetl}} saiki arupa gabungan saka {{Tetlp}}, {{Tnetlp}}, lan {{Tnetl}}.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Tetlp&oldid=849566"