Cithakan:Tetlp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

{{ Tetlp }}
balik rembugan pirsani Kaya {{Tlx}} lan {{Tlsp}}.

Deleng uga {{Lts/}} lan {{Tlrow}}.

{{Tetl}} saiki arupa gabungan saka {{Tetlp}}, {{Tnetlp}}, lan {{Tnetl}}.