Cithakan:Taxonomy/Mammaliaformes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Unrecognized taxon (fix): Mammaliamorpha
Klad: Mammaliaformes  [Taksonomi; besut]

Pinuju digarap. Manawa tabèl ing ngisor iki katon trep, tegesé katerangan taksonomi sing dibutuhaké tumrap takson tujuan wis ana.

Masalah: cithakan taksonomi ora ana. Katerangan taksonomi ora ana mungguh ing "Mammaliamorpha", minangka parent. Apa "Mammaliamorpha" wis bener pangéjané? Apa iku wis jeneng ngèlmiah, dudu jeneng Jawané? Yèn iya, "Cithakan:Taxonomy/Mammaliamorpha" kudu digawé: gawé kaca.

Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Mammaliamorpha [Taksonomi; besut]
Tataran: clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Mammaliaformes
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: Template:Taxonomy/Mammaliamorpha