Cithakan:Tanpattd

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

– tanggepan tanpa tapak asta déning [[Naraguna:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[Parembugan Naraguna:{{{1}}}|r]] • [[Mirunggan:Pasumbanging naraguna/{{{1}}}|p]]).


Digunakaké kanggo mènèhi katerangan marang tanggepan sing ora utawa kalalèn ditapakastani déning naraguna utawa anonim.

Paramèter:

  1. Jeneng naraguna utawa alamat IP.
  2. (manasuka) katerangan tambahan, bisa arupa tanggal/wektu.

Tuladha:

Kang diketik Asil tampilan
{{tanpattd|Tuladha}} – tanggepan tanpa tapak asta déning Tuladha (rp).
{{tanpattd|Tuladha|24 Dhésèmber 2006 16.35 (UTC)}} – tanggepan tanpa tapak asta déning Tuladha (rp) ing 24 Dhésèmber 2006 16.35 (UTC).