Cithakan:Sortname

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

<span style="display:none;">{{{last}}}, {{{first}}}</span>[[{{{first}}} {{{last}}} ({{{dab}}})|{{{first}}} {{{last}}}]]

Dhokumèntasi cithakan[gawé]