Cithakan:Sidhat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Conto cara migunakake[besut sumber]

Saiki wis ora perlu nambahi [[ ]]
Kode Ngasilake
{{Sidhat|WP:SHORT}}
{{Sidhat|WP:V|WP:VERIFY|WP:SOURCE}}
{{Sidhat|WP:V|WP:VERIFY|msg=A message}}