Cithakan:Saka cithakan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katrangan[besut sumber]

Cithakan iki dipigunakaké ing kaca kategori minangka kalimat intro standar.

Conto panggunaan[besut sumber]

Tambahaké cithakan kaya iki ing kaca kategori

{{sakacithakan|Indonésia}}