Cithakan:Round16

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.

Babak 16 paling dhuwur Prapat-final Semi-final Final
                           
             
     
 
       
     
 
         
     
 
       
     
 
         
     
 
       
     
 
         
     
 
       
     
 
       
     
 
       
     
 
         
     
 
       
     
 
          Papan katelu
     
   
       
           
 
               
     
       
Documentation icon Dhokumèntasi cithakan[view] [sunting] [history] [busak tembolok]

Usage[besut sumber]

{{Round16
<!-- Date-Place/Team 1/Score 1/Team 2/Score 2 -->
<!-- round of 16  -->
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
|||||
<!-- quarter finals  -->
|||||
|||||
|||||
|||||
<!-- semi finals -->
|||||
|||||
<!-- final -->
|||||
<!-- consol=name -->
|||||
}}

Use the parameters listed below to customise the template. For example, putting |3rdplace=no|color=yes}} in the last line will remove the 3rd place match place-holder and color the Champion and Runner-up place-holders. The following parameter values are acceptable:

Parameter value Description
RD1=name Renames Round of 16 to name.
RD2=name Renames Quarter-finals to name.
RD3=name Renames Semi-finals to name.
RD4=name Renames Final to name.
Consol=name Renames Third place to name.
3rdplace=no Remove 3rd place match place-holder.
color=yes Add color for Gold, Silver & Bronze position.
widescore=yes Widens score box (for penalty scores etc.).

See also[besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Round16&oldid=932945"