Cithakan:RainbowBar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan


Cithakan iki nggawe garis persegi dowo sing kebak gradien pelangi. Jembaré bar padha karo html wadhahé. Dhuwur garis bisa uga ditemtokake minangka parameter template.

Pguna[besut sumber]

  1. Dhuwur batang ing piksel (opsional). Yen ngilangi, dhuwur batang bakal patang piksel.

Conto[besut sumber]

  1. {{RainbowBar|8}} ngasilake bar sing katon ing ndhuwur.
  2. <div style="width:300px;">{{RainbowBar}}</div> ngasilake bar 4x30 piksel 0kaya ing ngisor iki: