Menyang kontèn

Cithakan:Quran-s

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

[[Surat {{{1}}}|{{{1}}}]] [[:id:s:Al-Qur'an/{{{1}}}#{{{2}}}:{{{3}}}|[{{{2}}}]:{{{3}}}]]

Cithakan iki dianggo nyadiakaké pranala menyang saben rujukan saka tèks Al Qur'an (saka id:s:Al-Qur'an ). Conto cara nganggo bisa dipirsani ing ngisor iki.

Dhokumèntasi[besut sumber]

  • {{Quran-s|NamaSurat|NomorSurat|Ayat}} asilé (Namasurat [NomorSurat]:Ayat)
    • Kanggo gawé rujukan menyang surat Al-Baqarah ayat 2 (surat ka-2 ayat ka-2) gunakna: {{Quran-s|Al-Baqarah|2|255}}, asilé bakal arupa pranala Al-Baqarah [2]:255
    • Déné kanggo {{quran-s|Ali 'Imran|3|100}} tumuju menyang Ali 'Imran [3]:100
  • {{Quran-s1|NamaSurat|NomorSurat|Ayat}} asilé ([NomorSurat]:Ayat)
    • Kanggo gawé rujukan menyang surat Al-Baqarah ayat 2 (surat ka-2 ayat ka-2) gunakna: {{Quran-s1|Al-Baqarah|2|255}}, asilé bakal arupa pranala [2]:255
  • {{Quran-s2|NamaSurat|NomorSurat|Ayat}} asilé (Ayat)
    • Kanggo gawé rujukan menyang surat Al-Baqarah ayat 2 (surat ka-2 ayat ka-2) gunakna: {{Quran-s2|Al-Baqarah|2|255}}, asilé bakal arupa pranala 255
  • {{Quran-s3|NamaSurat|NomorSurat|Ayat}} asilé (NamaSurat: Ayat)
    • Kanggo gawé rujukan menyang surat Al-Baqarah ayat 2 (surat ka-2 ayat ka-2) gunakna: {{Quran-s3|Al-Baqarah|2|255}}, asilé bakal arupa pranala Al-Baqarah: 255
  • {{Quran-s4|NamaSurat|NomorSurat|Ayat}} asilé (Ayat ka-??, dari surat ??)
    • Kanggo gawé rujukan menyang surat Al-Baqarah ayat 2 (surat ka-2 ayat ke-2) gunakna: {{Quran-s4|Al-Baqarah|2|255}}, asilé bakal arupa pranala Ayat ka-255 saka Surat Al-Baqarah
  • Déné dhaptar jeneng surat miturut wikisource mangga ngarujuk menyang Qur'an chapterssurat