Cithakan:Pron-en

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pocapan jroning basa Inggris /{{{1}}}/

Conto[besut sumber]

Kodhe iki:

A battleship, {{pron-en|ˈbætəlʃɪp}}, is ...

will display:

A battleship, pocapan jroning basa Inggris /ˈbætəlʃɪp/, is ...

Panggunaan[besut sumber]

Cithakan:Usage of IPA templates