Cithakan:Portal image

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Portal-puzzle.svg

Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

This template fetches the image name for a specified portal.

Usage[besut sumber]

{{portal image|portal name}}

See also[besut sumber]