Cithakan:Pnri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
© Gambar iki nduwèni hak cipta lan asalé saka situs Perpustakaan Nasional Republik Indonesia. (http://www.pnri.go.id)
Pamasangan gambar-gambar saka situs mau wis diidinaké kanggo dipigunakaké ing Wikipedia déning redhaksi situs Perpustakaan Nasional Republik Indonesia.



  • Cithakan iki nambahaké kategori: [[Kategori:Gambar saka PNRI]]