Cithakan:Paren

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Parenthetical referencing

Dhokumèntasi cithakan

Usage

Optional

For the first letter to be in lower case, use: |lc=y