Cithakan:Pangumuman Wikipedia/2009

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikimania 2009

2009-02-24

Wikimania.svg

Wikimania 2009, kagiatan global taun iki kanggo proyèk-proyèk Wikimedia ing saindhenging donya, nampa usulan presentasi, workshop, panel, poster, diskusi open space, lan uga karya seni sing magepokan karo proyèk-proyèk Wikimedia utawa topik bebas sacara umum (free content topics in general). Konferensi bakal diwiwiti tanggal 26 Agustus nganti 28 ing Buenos Aires, Argentina!
Kanggo informasi sabanjuré, priksani warta resmi Panyuwunan partisipasi.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Commons: Gambar pilihan taun 2008

2009-02-12

POTY barnstar 1 2008.svg

Pamilihan taunan Gambar taun iki sing katelu ing Wikimedia Commons wis diwiwiti!
Pamilihan puteran pisanan bakal diwiwiti tanggal 12 Februari nganti 26 Februari (23:59 UTC).
Ayo mèlu milih lan mbiyantu nerjemahaké cara pamilihan jroning basa panjenengan.

Pirsani galeri lan pilih gambar sing paling panjenengan senengi ing taun 2008.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Warta cekak aos ngenani piranti alus (software)

2009-01-28

Namespace MediaWiki.1.svg
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Kuwalitas ilustrasi

2009-01-26

Great Wave off Kanagawa2.jpg

Saliyané proyèk lawas kanggo gawé lan ningkataké kuwalitas ilustrasi, saiki ana proyèk anyar kanggo nuwuhaké gambar-gambar ènsiklopèdis kita jroning komunitas rèstorasi. Proyèk iki nyadiakaké sumber tèknikal sing dibutuhaké, lan nggayuh kabèh arsip ing donya.

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Gambar taun iki Wikinews

2009-01-24

Wikinews-logo-en.png

Rondé pisanan pamilihan Gambar taun 2008 Wikinews wis dibuka.
Kabèh Wikimedian diaturi milih!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Pamilihan Steward 2009

2009-01-20

Crystal Clear teamwork.png

Pamilihan Steward 2009 wis diwiwiti 1 Februari, 2009 lan bakal ditutup 22 Februari, 2009.

Stewards ngayahi tugas-tugas tèknikal ing kabèh wiki Wikimedia, miturut konsènsus komunitas: ngowahi aksès panganggo, mirsani informasi ngenani pangganggo yèn ana penyalah gunaan, lll (pirsani detil). Saliyané para Steward sing saiki kudu dikonfirmasi, panjenengan uga busa dadi Steward yèn ndhaptar sadurungé 25 Januari, pirsani pituduh aplikasi. Board of Trustees bakal milih Steward anyar saka para calon jroning pamilihan iki.

Réwangi nerjemahaké notifikasi pusat kanggo pamilihan Steward iki!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Logo anyar Wikibooks

2009-01-15

Wikibooks-logo-en.svg

Voting kanggo milih desain anyar logo Wikibooks anyar wis rampung lan Wikibooks bakal ngowahi logo!

Sawisé werna & disain, font lan slogan dipilih,
Wikibooks saiki duwé logo anyar lan appendant favicon, sing dipilih déning komunitas!

Saliyané logo asli, ana uga gagrag logotanpa slogan lan logo tanpa tèks, kabèh wigati kanggo wiki lokal.

Deleng uga meta:Wikibooks/Logo supaya luwih cetha!

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Penterjemahan software

2009-01-01

Traducción.png

Penterjemahan sofware Wikipedia (MediaWiki) lan uba rampé liyané isih lumaku, panjenengan bisa mbiyantu!

Ana statistik ngenani pira cacahé warta utama lan total wis diterjemahaké nganti tekan wanci iki.


Daphtar, lan réwangi nerjemahaké software sacara èksternal ing Betawiki (=TranslateWiki, no Wikimedia project so far); pirsani ing aktifitas penterjemahan menyang basa panjenengan [Jawa].

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Terjemahan

Terjemahan minggu iki

2009-02-16 Artikel minggu iki kanggo diterjemahakéTOTW.png  Tetraphobia (4的禁忌)

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Terjemahan minggu iki

2009-02-16 Artikel minggu iki kanggo diterjemahakéTOTW.png  en:History of golf

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Terjemahan minggu iki

2009-02-16 Artikel minggu iki kanggo diterjemahakéTOTW.png  Republic of Taiwan (1895) (臺灣民主國)

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Terjemahan minggu iki

2009-01-26 Artikel minggu iki kanggo diterjemahakéTOTW.png  Language planning (eo)

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Terjemahan minggu iki

2009-01-12 Artikel kanggo terjemahan minggu ikiTOTW.png  Kingdom of Tungning (明鄭時期)

… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!