Cithakan:Pangumuman Wikipedia/2008

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pitulung kapusat Wikimedia

2008-12-24 Wikimedia Community Logo.svg Ana usulan kanggo nggabung kaca pitulung Wikimedia kanthi musataké lan nglokalaké ing Meta utawa wiki sing mligi kanggo bab kuwi.

[local translation]
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Namespace: Image => File

2008-12-12

Namespace MediaWiki.1.svg Amarga isiné ora mung gambar ing ruang jeneng"Gambar:", saiki ruang jeneng iki diowahi dadi luwih umum yakuwi ruang jeneng "File:"!

Ater-ater (prefix) kanggo ruang jeneng ing judhul lan URL saiki owah. "Image:" isih dadi alias, alon-alon supaya diganti nganggo "File:" (nanging gumantung basa); yèn panjenengan kagungan program utawa script kanggo ngecèk "Image:" utawa gumantung marang variabel wgCanonicalNamespace sing ngandhut 'Image', panjenengan kudu ngowahi (update) program mau.

Mula, wiwit saiki panjenengan bisa nge-link menyang [[File:]] dudu [[Image:]]
[local translation]
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Fitur pamriksan FlaggedRevs

2008-11-28

Artículo bueno.svg

Saliyané Patroller extension sing lawas, kanggo matroli owah-owahan lan kaca anyar, saiki wis ana èkstènsi MediaWiki anyar, sing diarani FlaggedRevs.

FlaggedRevs – wis diaktifaké ing sawetara wiki Wikimedia – minangka piranti kanggo matroli artikel lan/utawa kanggo ngreksa kuwalitas kanthi nuduhaké mung revisi akurat marang publik. Artikel versi stabil kasebut ditandhani lan dijaga déning para staf editor sing kapercaya lan/utawa disetujoni déning sraf sing kawogan. Pirsani dhèskripsi Meta, ngenani katrangan tèknis lan pituduh kanggo nyuwun FlaggedRevs!

[local translation]
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


2008-11-13

Bouncywikilogo.gif

Sawijining proyèk diangkah kanggo ndandani kasalahan ing logo Wikipedia (donya) uga mutusaké aksara liya kanggo ngimbuhi sing wis ana lan isih kurang! Proyèk iki ora mung bakal ningkataké logo Wikipedia, nanging antara liya uga ngasilaké gambar donya Wikipedia telung dimènsi.
Ayo mèlu milih ing meta:Wikipedia/Logo!

[local translation]
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


GNU Free Documentation License 1.3

2008-12-17

CC-devnations.svg

GNU Free Documentation License wis dirilis ing versi 1.3 déning Free Software Foundation sing kawogan.
Iki minangka asil usulan Board of Trustees ing Desember 2007, sing nawani kamungkinan kanggo isi wiki kita uga nganggo lisènsiCreative Commons CC-BY-SA (Attribution + ShareAlike) sing luwih gampang dipigunakaké.

Wikimedia Foundation bakal ngajokaké referendum marang komunitas kanggo mutusaké apa lisènsi GNU FDL kita perlu bisa ditrapaké ing sangisoré lisènsi CC-BY-SA, pirsani dual-licensing.

CC-logo.svg

Pirsani uga detailed summary kanggo wacan saterusé.(source)

Ing Meta panjenengan bisa mirsani info sabanjuré (FAQ) lan ngrembug bab prosès update lisènsi tumrap wiki kita.

[local translation]
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Pranala antar-basa

2008-11-02

Crystal Clear accepted bot.png

Saliyané pirembugan sing ana bab interlanguage extension ing proyèk Wikimedia kanggo ningkataké lan musataké interwiki linking, wis di-sèt upaya kanggo ngrembug konflik pranala antar-basa.

[local translation]
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!


Global bot

2008-11-01

Bot Bienvenido.png

Ing Meta, akun bot saiki bisa éntuk bot flag kanggo kabèh wiki saéngga global bots!
bisa lumaku ing Wikipedia panjenengan, komunitas kudu ngidinaké sacara èksplisit global bots jroning kawicaksanan lokal, pirsani dhaptar.

Supaya duwé aksès global bot, sarat ing ngisor kudu diduwèni déning panganggo bot:

  1. kudu mung ngopèni pranala antar-basa utawa ndandani pengalihan dobel
  2. kudu wis aktif ing sawetara wiki, kanthi kontribusi cukup suwé kanggo njaga kapercayan
[local translation]
… do not reply to this automatically delivered notification here; answer/discuss together on Meta, centrally!
  1. New Wikibooks logo
  2. Translation of the Week
  3. Software localization
  4. Central Wikimedia help
  5. Namespace: Image => File
  6. FlaggedRevs review feature
  7. Wikipedia globe logo
  8. GNU Free Documentation License 1.3
  9. Interlanguage links
  10. Global bots