Cithakan:Panganggo jv-1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
Dhokumèntasi cithakan[gawé]