Cithakan:Naraguna fr-1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
fr-1Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Panganggo[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak naraguna iki yèn panjenengan ora péngin kaca naragunané mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak naraguna/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing kaca naragunané panjenengan kaya mangkéné: {{Naraguna fr-1}}
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Naraguna fr-1}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengen[besut sumber]