Cithakan:Pènsiyun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pènsiyun
Naraguna iki ora giyat manèh ing Wikipédia.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Conto[besut sumber]

{{Pènsiyun|date=Novèmber 2020|reason=amarga prakara pribadi tartamtu}}
Pènsiyun
Naraguna iki ora giyat manèh ing Wikipédia kawit Novèmber 2020 amarga prakara pribadi tartamtu.
{{Pènsiyun|PÈNSIYUN PERMANÈN|date=Novèmber 2020|reason=amarga prakara pribadi tartamtu}}
PÈNSIYUN PERMANÈN
Naraguna iki ora giyat manèh ing Wikipédia kawit Novèmber 2020 amarga prakara pribadi tartamtu.
{{Pènsiyun|border=dashed 3px red|bgcolor=orange|fgcolor=blue|date=SAIKI!!!}}
Pènsiyun
Naraguna iki ora giyat manèh ing Wikipédia kawit SAIKI!!!.
{{Pènsiyun|bot=yes}}
Dipatèni
Bot iki ora giyat manèh ing Wikipédia.