Cithakan:OrganicBox atom

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

[[{{{atom_name}}}|{{{atom_abb}}}]]{{{atom_number}}}