Cithakan:Nyuwun tulung-rampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
check-mark
Panjaluk tulung iki wis diwangsuli. Manawa panjenengan butuh pitulung manèh, panjenengan bisa takon perkara liyané ana ing kaca parembugané panjenengan, ngubungi wong sing mangsuli langsung ana ing kaca parembugané, utawa nekani Warung.
Dhokumèntasi cithakan[gawé]