Cithakan:Note label

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

[[#ref_{{{1}}}{{{3}}}|^]] 

Kanggo digunakaké bebarengan karo {{Ref label}}

Delengen uga[besut sumber]