Cithakan:Nl icon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

(Basa Walanda)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Nl_icon&oldid=951266"