Cithakan:Negara-bio-stub/icon/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pemakaian[besut sumber]

Cithakan iki arupa bagéyan saka {{Negara-bio-stub}}.

Cithakan iki sacara otomatis mènèhaké gambar kanggo kriteria negara ing ngisor iki:

Indonesia Soekarno.jpg
Jepang Emperor Showa.jpg
Amérika / Amérika Sarékat Gilbert Stuart Williamstown Portrait of George Washington.jpg
Jerman Albert Einstein Head.jpg
Persia
Korea kidul Korea people stub icon.svg

Deleng uga[besut sumber]