Cithakan:Navbox with collapsible sections

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.

Cithakan:Template doc page transcluded

Cara nganggo[besut sumber]

Horizontal:

{{cite press release | title = | publisher = | date = | url = | format = | language = | accessdate = | quote =  }}

Vertical:

{{cite press release
 | title = 
 | publisher = 
 | date = 
 | url = 
 | format = 
 | language = 
 | accessdate = 
 | quote = 
 }}

Field tanggal "accessdate" aja di-wikilink, nanging "date" olèh.

Cathetan[besut sumber]