Menyang kontèn

Cithakan:Naraguna simple-3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
simple
3
This user can help out at an advanced level of Simple English.

Panganggo[besut sumber]

  • AJA nurun sumberé kothak naraguna iki yèn panjenengan ora péngin kaca naragunané mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak naraguna/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing kaca naragunané panjenengan kaya mangkéné: {{Naraguna simple-3}}
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Naraguna simple-3}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki: