Cithakan:Multicol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Documentation icon Dhokumèntasi cithakan[view] [sunting] [history] [busak tembolok]

Panggunaan[sunting | sunting sumber]

{{Multicol}} dianggo miwiti pérangan multi-kolom ing sawijining kaca. Antara saben blok kolom tulisen {{Multicol-break}} lan tutup ing pungkasan kolom nganggo {{Multicol-end}}. Tuladha:

{{Multicol}}
Tèks iki muncul ing kolom kapisan.
{{Multicol-break}}
Tèks iki muncul ing kolom kapindho.
{{Multicol-break}}
Tèks iki muncul ing kolom katelu.
{{Multicol-end}}

Nganggo format iki:

Tèks iki muncul ing kolom kapisan.

Tèks iki muncul ing kolom kapindho.

Tèks iki muncul ing kolom katelu.

Cithakan kagandhèng[sunting | sunting sumber]

Cithakan {{Col-begin}} lan saadhahané bisa mujudaké asil kaya cithakan iki, nanging cithakan iki luwih gampang dianggo. Saben conto ing ngisor ngasilaké tabel telung kolom sing padha (jembar saben kolom padha):

{{Multicol}}
Column 1
{{Multicol-break}}
Column 2
{{Multicol-break}}
Column 3
{{Multicol-end}}
{{Col-begin}}
{{Col-3}}
Column 1
{{Col-3}}
Column 2
{{Col-3}}
Column 3
{{Col-end}}
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Multicol&oldid=537976"