Cithakan:Multicol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Template documentation[view] [edit] [history] [purge]

Panggunaan[besut sumber]

{{Multicol}} dianggo miwiti pérangan multi-kolom ing sawijining kaca. Antara saben blok kolom tulisen {{Multicol-break}} lan tutup ing pungkasan kolom nganggo {{Multicol-end}}. Tuladha:

{{Multicol}}
Tèks iki muncul ing kolom kapisan.
{{Multicol-break}}
Tèks iki muncul ing kolom kapindho.
{{Multicol-break}}
Tèks iki muncul ing kolom katelu.
{{Multicol-end}}

Nganggo format iki:

Tèks iki muncul ing kolom kapisan.

Tèks iki muncul ing kolom kapindho.

Tèks iki muncul ing kolom katelu.

Cithakan kagandhèng[besut sumber]

Cithakan {{Col-begin}} lan saadhahané bisa mujudaké asil kaya cithakan iki, nanging cithakan iki luwih gampang dianggo. Saben conto ing ngisor ngasilaké tabel telung kolom sing padha (jembar saben kolom padha):

{{Multicol}}
Column 1
{{Multicol-break}}
Column 2
{{Multicol-break}}
Column 3
{{Multicol-end}}
{{Col-begin}}
{{Col-3}}
Column 1
{{Col-3}}
Column 2
{{Col-3}}
Column 3
{{Col-end}}
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Multicol&oldid=537976"