Cithakan:Lang-el

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yunani: {{{1}}}, salin aksara {{{translit}}}, lit. '{{{lit}}}'

Dhokumèntasi cithakan[gawé]