Cithakan:Label

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Label

Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]
Conto 1
{{Label}} → Cithakan:Label
{{Label|Q5}} → manungsa
{{Label|P31}} → minangka
Conto 2
{{Label | Q5 }} → manungsa
{{Label | P31 }} → minangka
Conto 3 (huruf cilik)
{{Label | q5 }} → manungsa
{{Label | p31 }} → minangka