Cithakan:LIB

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:LIB}}~~~~ Yèn Panjenengan nduwèni penggalih kaca iki ora layak dibusak, utawa Panjenengan sumedya mbenakaké kaca iki, utawa Panjenengan ora sarujuk karo usulan pambusakan iki, mangga udaraké alesan Panjenengan ing kaca parembugané. Paméling iki aja kokbusak!Deleng uga aturan sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki diusulaké kanggo dibusak. Panata: Cèk menawa ana pranala menyang kaca iki, vèrsi-vèrsi sadurungé lan log sadurungé mbusak. Kaca iki kabesút pungkasan déníng Wirjadisastra (Pasumbang • Lóg) 1977 dina 155 menít kepungkúr. Lebanon [[

Lebanon]]