Cithakan:KIA/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Informasi[besut sumber]

Cithakan iki kanggo nuduhaké komandhan sing kaprejaya jroning cithakan {{Infobox Military Conflict}}.

Panggunaan[besut sumber]

{{KIA}} nuduhaké simbul normal: -

{{KIA|alt=yes}} nuduhaké simbul liya: - (K.I.A.)

Deleng uga[besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:KIA/doc&oldid=867741"