Cithakan:Infobox musical artist/hCard class/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara nganggo[besut sumber]

Cithakan:UF-hcard-part

Sacara mligi cithakan iki "njupuk" paramèter background saka {{Infobox musical artist}} utawa {{Navbox musical artist}} lan ngetokaké asil fn (kanggo individual) utawa fn org (kanggo grup), mula:

  • solo_singer = fn
  • non_vocal_instrumentalist = fn
  • non_performing_personnel = fn
  • group_utawa_band = fn org
  • cover_band = fn org
  • classical_ensemble = fn org
  • temporary = fn org