Cithakan:Infobox karakter komik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
{{{character_name}}}
Comic image missing.svg
If this infobox is not supposed to have an image, please add "|noimage=yes".
Informasi Umum
Penerbit{{{Penerbit}}}
Ketok pertama kali ing{{{Muncul1}}}
Pencipta{{{Pencipta}}}
Informasi ing njero carita
Jeneng lainnya{{{NamaLain}}}
Karakter{{{Karakter}}}
Kepinteranne{{{Keahlian}}}