Cithakan:Infobox Aircraft

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
{{{name}}}
{{{subtemplate}}}
[[{{{image}}}|280px]]
{{{caption}}}
 Tipe {{{type}}}
 Produsen {{{manufacturer}}}
 Perancang {{{designer}}}
 Pisanan mabur {{{first flight}}}
 Dikenalaké {{{introduced}}}
 Dipensiunaké {{{retired}}}
 Status {{{status}}}
 Pemakai {{{primary user}}}
{{{more users}}}
 Diproduksi {{{produced}}}
 Cacah digawé {{{number built}}}
 Biaya program {{{program cost}}}
 Rega satuan {{{unit cost}}}
 Acuan {{{developed from}}}
 Varian {{{variants with their own articles}}}

Quick start: copy paste, lalu isi yang kosong:

{{infobox Aircraft
  |name = 
  |subtemplate = 
  |type = 
  |manufacturer = 
  |image = 
  |caption = 
  |designer = 
  |first flight = 
  |introduced = 
  |retired = 
  |status = 
  |primary user = 
  |more users = 
  |produced = 
  |number built = 
  |unit cost = 
  |developed from = 
  |variants with their own articles = 
}}

Penggunaan[besut sumber]

Lihat en:Template:Infobox Aircraft

Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.