Menyang kontèn

Cithakan:Info/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Iki kaca dhokumèntasi cithakan kanggo {{Info}}.
Kaca iki ora dimaksudaké supaya tampil sacara langsung. Yèn kaca iki migunakaké variabel, sawetara pranala manawa katon minangka pranala sing ora nyambung. Aja ngganti variabel kasebut nganggo jeneng kaca utawa URL sacara langsung.

Cithakan info dipigunakaké minangka cithakan dhasar kothak pesen.

Conto panggunaan standar (tanpa attribut ekstra) yakuwi : {{info|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}

Parameter:Scheme[besut sumber]

Style 1 utawa kosong[besut sumber]

Kanggo ngganti werna, gunakna parameter "scheme". Default (yèn parameter "scheme" ora dispesifikasi) wernané klawu (kaya conto ing ndhuwur). Conto panggunaan:
{{Info|pesan=Isèkna pesen ing kéné}} (tanpa parameter scheme)
asilé:



{{Info|scheme=beige|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|scheme=blue|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|scheme=green|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|scheme=orange|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|scheme=red|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|scheme=yellow|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|scheme=purple|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



Style 2[besut sumber]

Kanggo ngganti werna, gunakna parameter "scheme". Default (yèn parameter "scheme" ora dispesifikasi) wernané klawu (kaya conto ing ndhuwur). Conto panggunaan:
{{Info|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}} (tanpa parameter scheme)
asilé:



{{Info|scheme=beige|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:



{{Info|scheme=blue|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:



{{Info|scheme=green|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:



{{Info|scheme=orange|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:



{{Info|scheme=red|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:



{{Info|scheme=yellow|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:



{{Info|scheme=purple|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:



Parameter:Width[besut sumber]

Gunakna parameter "width" kanggo nemtokaké jembar kothak. Default 80%. Conto panggunaan:
{{Info|width=50%|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|width=70%|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



Parameter:Textalign[besut sumber]

Gunakna parameter "textalign" kanggo nemtokaké text alignment isi pesen. Default "center". Conto panggunaan:
{{Info|textalign=left|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



{{Info|textalign=right|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



Parameter:logotype[besut sumber]

Gunakna parameter "logotype" kanggo nambahaké logo. Default ora ana logo. Conto panggunaan:
{{Info|logotype=ok|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:



Kanggo daftar logotype:

logotype gambar logotype gambar logotype gambar
ok ok1 no
no no1 stophand
warning warning1 info
question construction padlock
news puzzle question1
cleanup book        

Parameter:Image[besut sumber]

Nganggo gambar dhéwé, ora gumantung marang logotype sing wis ana.

Conto:

{{Info|image=[[Gambar:Password.svg|30px]]|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}

Asil:

Parameter:Pesankecil[besut sumber]

Nambahaké pesan cilik ing ngisor {{{pesan}}}.

Conto:

{{info|pesan='''Isèkna pesen ing kéné'''|pesankecil=Aja lali nambahaké pesen cilik.}}

Asil: